Fotóstúdió bérlés, avagy miért válasszuk ezt az alternatívát portfólió fotózáshoz?

Fotóstúdió bérlése, avagy a modellkesés és a modell világ árnyoldala

Úgy hiszem, a legtöbb lányban legalább életében egyszer megfordul az a bátor gondolat, hogy belevágjon a modellkedésbe, mindezt úgy, hogy a valódi modell világról valószínűleg a lehető legkevésbé sincsen jóformán fogalma se. A modell világ saját tapasztalataim szerint nem a legszebb oldala a világnak, tele van olyan stressz helyzetekkel, felesleges szorongásokkal, szenvedésekkel és koplalásokkal, melyek abszolút nem érnek annyit, amennyit az a rövid dicsfény ér, míg átvonulsz a kifutón. Az a ragyogás közel sem kárpótolja azt, amikor egy fotóstudó bérlés esetén órákat kell állni a lehető legtermészetellenesebb pózokban fotózás közben. Vagy azt a hosszú éveken át tartó éhezést, mely végig kíséri egy modell karrierjét. Mégis úgy látom, hogy ettől függetlenül valóban hatalmas sikere van a modell szakmának és bár én csak egy egészen rövid ideig voltam ebben a világban, mégis minden szenvedéséve együtt örömmel gondolok vissza az itt eltöltött a maga módján gyönyörű évekre.

Hiszen legyünk teljesen őszinték, minden, amit a fentiekben írtam abszolút igaz és néhanapján az ember teljesen kiborul, hogy egyszerűen képtelen tovább csinálni az adott munkát, mégis amikor példának okáért egy teljes fotóstúdió bérlésére kerül a sor tulajdonképpen csak azért, hogy elkészítsen rólunk egy teljes stáb egy fotósorozatot az azért valahol pótolhatatlanul jó érzés. Ilyenkor fodrászok, stylistok és sminkesek ugrálják körbe az embert és jóformán úgy érzi magát mintha legalább egy Hollywood-i sztár lenne, akinek minden kívánságát egy egész vele foglalkozó stáb lesi. Természetesen ez azért nem teljesen így van egy modell esetében, de az érzés hasonló és pótolhatatlan. Úgyhogy konklúzióként és mindent összevetve arra a megállapításra jutottam, hogy annak ellenére, hogy valóban nagyon sok árnyoldala van a modellkedésnek mégis valahol mélyen úgy gondolom, hogy annak, aki nagyon elszánt és tényleg mások által, vagyis egészen pontosan szakemberek által is tehetségesnek van, tartva az bátran vágjon bele ebbe a folyamatba és próbálja ki magát a mély vízben is. Úgy gondoltam azoknak az érdekében, akik kezdő modellek és még nem igazán mozognak, otthon ebben a világban annak az alábbiakban segítségképpen adok némi útmutatót, hogy hogyan tudnak érvényesülni, esetleg kitűnni a jelentkezők tömegéből. Az alábbiakban erről szeretnék röviden írni és úgy gondolom némi útmutatást adni arra, hogy mi a lehető legjobb megoldás ezekre az esetekre illetve, hogy szerintem miért érdemes egy fotóstúdiót bérlése és egy profi fotós segítsége a kezdeti lépésekhez. Az alábbiakban ezekre a kérdésekre keressük a választ illetve arra, hogy miért is annyira jelentős egy profi portfólió összerakása.

A meggyőző portfólió, avagy a fotóstúdió bérlés lehetősége

Valószínűleg minden modellkedni vágyó fiatal tisztában van azzal, hogy a lehető legegyszerűbb mód arra, hogy bekerüljenek a modell világba az az, ha őt fedezik fel valami csoda folytán castinggal foglalkozó cégek. Amennyiben viszont ez nem történt meg akkor is van arra lehetőség, hogy esetleg jelentkezzünk egy casting turnusra, viszont ebben az esetben már érdemes egy önálló portfólióval rendelkezni, amely annyira igényes és szép munka, hogy kitűnik a jelentkezők tömegéből és megragadja a modell ügynökséget. Úgy gondolom az ilyen jellegű profi és figyelem felkeltő portfólióhoz elengedhetetlen egy jó fotós és egy profin felszerelt fotósutdió bérlése is, hiszen igazán profi fotókat csakis profi fotóstúdióban lehet kivitelezni. Én személy szerint nagyon tudom ajánlani a G3 fotóstúdió bérlés lehetőségét, ugyanis amellett, hogy egy rendkívül jól felszerelt profi fotóstúdióról beszélünk jelen esetben, amellett még olyan profi stáb segédkezik egy fotózás lebonyolításában, hogy szinte teljességgel lehetetlen nem profi képeket készíteni végeredményképpen.

Gyakorlatban a fotóstúdió bérlés

 Én személy szerint nagyon ajánlom minden kedves modellkedni vágyó fiatalnak, hogy ha valóban ez az álmuk, akkor keressenek egy profi fotóst és válasszák a fotóstúdió bérlés lehetőségét a fotózáshoz és készítsék el a portfóliójukat szakember segítségével, ugyanis nekem az a tapasztalatom, hogy egy profin elkészített portfólió már abszolút fél siker szinte minden modell ügynökségnél. Ha a portfólió profi munka akkor már szinte egyenes az út a siker felé! Így én személy szerint mindenkinek ajánlom azt, hogy bízzák rá ezt a feladatot szakemberre és válasszák a fotóstúdió bérlés alternatíváját, ugyanis a profi képeket visszanézve garantáltan nem fognak csalódni az eredményben!